Криминалисти не изключват 12-годишният Александър от Перник да е отвлечен.Не желая

...
Криминалисти не изключват 12-годишният Александър от Перник да е отвлечен.Не желая
Коментари Харесай

Криминалистът Иван Савов: Сашко може да е отвлечен

Криминалисти не изключват 12-годишният Александър от Перник да е похитен.

" Не искам да мятам бомби, желая да не съм прав, естествено, само че фактът, че толкоз време се търси в значителен периметър, приказва, че има странична интервенция и е допустимо детето да е възпрепятствано да се движи свободно ", сподели пред България Он Ер криминалистът Иван Савов.

И разяснява държанието на бащата: " Самият той има психологични проблеми, които се обективизираха при изказванията, които даде. "

Пети ден издирването на 12-годишния Александър в Перник е без резултат. Момчето изчезна в петък. Доброволци, полиция, пещерняци и водолази не престават да претърсват региона.

Пред учебното заведение, което посещава детето, всички приказват за случилото се.

" Детето не е на постоянна форма и за това не съм го виждал ", разяснява гражданин на Перник.

Василка не познава персонално Александър, само че го е виждала.

" Май е пети клас, виждала съм го. Хубаво дете е, една млада жена, хубава, с дълга коса идва да го взима ", показа стара жена.

И през днешния ден избавителни екипи обхождат необятен периметър. Проверяват се шахти, водоеми, гористата част. А хеликоптер облита региона.

" И през днешния ден имаше доста жандармерия, служители на реда, водолази, хеликоптерът беше тук, доброволци цяла нощ претърсваха голям периметър, само че и на следващия ден ще продължи интервенцията, разширяваме периметъра, няма диря ", сподели кметът на Перник Станислав Владимиров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР